Dat past perfect!

Badkamermeubels op maat

De badkamer is in de meeste huishoudens een vrij compacte ruimte, waar de dag begint. Door te kiezen voor een badkamermeubel op maat is het mogelijk deze ruimte zo optimaal mogelijk in te richten, helemaal in de gewenste stijl.
Details kunnen geheel naar eigen wens worden gerealiseerd. Door de ruime keuze in materiaalsoorten is vrijwel alles mogelijk, van greeploze brede lades in eigen formaat tot dubbele wastafels, precies op de juiste hoogte voor optimaal gebruiksgemak. Het doel is een badkamermeubel geheel naar wens van de klant te creëren, zodat de algehele ruimte maximaal wordt benut en de indeling vóór je werkt in plaats van tegen je.

Voordelen van een badkamermeubel op maat

Badkamermeubel op maat laten maken in Amersfoort en omgeving?

Van badkamermeubels, wastafelmeubel of wastafelkast, laat je inspireren!

Het samenstellen van een nieuw badkamermeubel op maat, kan wat overweldigend zijn vanwege de ruime keuze. Van traditioneel, landelijk tot strak en modern of robuust met een vintagelook. Ter inspiratie hebben we hier een aantal voorbeelden toegevoegd. De volgende badkamerstijlen worden veelal als uitgangspunt gebruikt om tot een eigen ontwerp te komen. De details kunnen samen met u worden vormgegeven aan de hand van stalen en proefmonsters.

Afspraak maken voor een maatwerk badkamermeubel

Wilt u de mogelijkheden voor uw maatwerk badkamermeubel bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en maatwerk offerte. Op een door u gekozen tijdstip komen wij graag op locatie langs voor een eerste oriëntatie en adviesgesprek. Bel dan naar 06 51 53 65 60 of vul online het afspraakformulier in.

Maatwerk badkamermeubels ter inspiratie
Wat onze Klanten zeggen
Scroll naar boven