Dat past perfect!

Interieurbouw voor winkels

Een winkelinterieur op maat, is de ideale oplossing voor het optimaal weergeven van uw producten of diensten, het optimaal indelen van de winkel voor goede routing en een ergonomische werkomgeving.

Samen met u wordt gekeken naar de ideale indeling en de juiste stijl afwerking. De opties hierin zijn enorm uitgebreid, zodat uw winkelinrichting perfect past bij uw (huis)stijl en positionering. Wij passen aan de hand van uw wensen en behoeften het interieurontwerp geheel op maat aan, zodat u de perfecte winkelinrichting heeft. Daarnaast stemmen we graag het materiaal, de afwerking en de details met u af, zodat het interieur ook gebruiksvriendelijk is.

Voordelen van een winkelinrichting op maat

Winkelinterieur op maat laten maken in Amersfoort en omgeving?

Winkelinrichting & interieurdesign op maat gemaakt, laat u inspireren!

Het samenstellen van een maatwerk interieur kan wat overweldigend zijn vanwege de ruime keuze. Van soorten indelingen als; hangdelen, schappen of laden tot speciale afwerking met; gespoten MDF, geverfd MDF, MDF gefineerd of HPL afwerking (high pressure laminaat) en de gevolgen voor routing, praktisch gebruik en duurzaamheid.

Ter inspiratie hebben we hier een aantal voorbeelden toegevoegd. De details kunnen samen met u worden vormgegeven aan de hand van stalen en ons voorbeeld boek.

Afspraak maken voor uw zaak

Wilt u de mogelijkheden voor uw maatwerk winkelinterieur bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en maatwerk offerte. Op een door u gekozen tijdstip komen wij graag op locatie langs voor een eerste oriëntatie en adviesgesprek. Bel dan naar 06 51 53 65 60 of vul online het afspraakformulier in.

Maatwerk winkelinterieur ter inspiratie
Wat onze Klanten zeggen
Scroll naar boven