Dat past perfect!

Diverse maatkasten

Net even te weinig ruimte voor een standaardkast, net iets hoger of mag het net even beter passen bij het interieur? Overweeg dan eens een kast op maat te laten maken. Geheel naar eigen wens en stijl.

Kasten zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Van het uit zicht opbergen tot het juist ‘showen’ van producten, een kast kent allerlei functies. De functies, stijl en indeling zijn bij een maatkast natuurlijk geheel naar eigen wens in te richten.

 

 

Voordelen van een kast op maat

Kasten op maat laten maken in Amersfoort en omgeving?

Van boekenkasten, vitrinekasten tot zolderkasten, laat u inspireren!

Het samenstellen van een nieuwe maatwerk kast kan wat overweldigend zijn vanwege de ruime keuze. Van soorten indelingen als; hangdelen, schappen of laden tot speciale afwerking met; gespoten MDF, geverfd MDF, MDF gefineerd of HPL afwerking (high pressure laminaat).

Ter inspiratie hebben we hier een aantal voorbeelden van onze eigen kasten toegevoegd. De details kunnen samen met u worden vormgegeven aan de hand van stalen en ons voorbeeld boek.

Afspraak maken voor een maatwerk kast

Wilt u de mogelijkheden voor een kast op maat bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en maatwerk offerte. Op een door u gekozen tijdstip komen wij graag op locatie langs voor een eerste oriëntatie en adviesgesprek. Bel dan naar 06 51 53 65 60 of vul online het afspraakformulier in.
Maatwerk kasten ter inspiratie
Wat onze Klanten zeggen
Scroll naar boven