Dat past perfect!

Keukens op maat

Waar standaard keukens vaste maten voor keukendeurtjes en keukenkastjes hebben, is het bij een maatwerk keuken mogelijk geheel eigen formaten te hanteren.

Details kunnen geheel naar eigen wens worden gerealiseerd. Door de ruime keuze in materiaalsoorten is vrijwel alles mogelijk, van greeploze brede lades in eigen formaat tot een verhoogde vaatwasmachine voor optimaal gebruiksgemak. Het doel is een keuken geheel naar wens van de klant te creëren, zodat de algehele ruimte maximaal wordt benut en de indeling vóór je werkt in plaats van tegen je.

Voordelen van een keuken op maat

Keuken op maat laten maken in Amersfoort en omgeving?

Van moderne keukens tot traditionele keukens, laat je inspireren!

Het samenstellen van een nieuwe maatwerk keuken kan wat overweldigend zijn vanwege de ruime keuze. Van traditioneel, landelijk tot strak en modern of robuust met een vintagelook. Ter inspiratie hebben we hier een aantal voorbeelden toegevoegd. De volgende keukenstijlen worden veelal als uitgangspunt gebruikt om tot een eigen ontwerp te komen. De details kunnen samen met u worden vormgegeven aan de hand van stalen en proefmonsters.

Afwerkingen maatwerk keuken

Kastjes – Keukenkastjes onder het aanrechtblad of direct aan de muur. Deels geopend, afgewerk met glas om goed te zien waar alles ligt of als display voor het servies of toch gesloten? Het aantal kastjes en de wijze waarop deze worden gebouwd bepaald grotendeels de stijl en rust in een keuken.

Werkbladen – Een werkblad van steen, graniet, marmer of liever van hout? Afhankelijk van het beschikbare budget en de gewenste stijl kunt u zelf een keukenblad kiezen bij een gewenste partij of bij één van onze partners. Naadloos verwerkt in het keukenontwerp. Natuursteen is daarbij duurzaam, vergt weinig onderhoud en geeft een eigen uitstraling aan de keuken.

Frontkeuze kasten en lades – De frontkeuze en optionele lijsten van een keuken dragen bij aan de gewenste stijl. De ruime keuze in lijsten, afwerkingen , hout- en verfsoorten bij het samenstellen van kasten en lades is enorm uitgebreid.

Kleurgebruik & Stijl – Maak een keuze uit een ruime selectie van verfsoorten, kleuren en afwerkingen om echt een eigen look te creëren.

Grepen & knoppen – Landelijke knoppen, strakke handgrepen of liever greeploos. Uiteraard beschikbaar in een ruime aanbod aan materiaalsoorten.

Keukens totaal op maat
Naast het ontwerpen, maken en monteren van uw droomkeuken bieden wij ook complete installatie aan wat betreft elektra en loodgieterswerk. Dit is voor u, maar ook voor ons een prettige manier van werken, omdat we direct kunnen schakelen tijdens het project en van Drie interieurbouw verantwoordelijk is voor alles. Ook het afmonteren van zowel elektra en loodgieterswerk doen wij graag, wij realiseren uw hele keuken compleet.

Apparatuur
Apparatuur leveren wij niet. U kunt zelf de apparatuur kiezen bij betreffende specialisten, welke kan worden verstuurd naar onze werkplaats ter voorbereiding op de montage.

Offerte keuken op maat

Wilt u de mogelijkheden voor uw maatwerk droomkeuken bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en maatwerk offerte. Op een door u gekozen tijdstip komen wij graag op locatie langs voor een eerste oriëntatie en adviesgesprek. Bel dan naar 06 51 53 65 60 of vul online het afspraakformulier in.

Maatwerk keukens ter inspiratie
Wat onze Klanten zeggen
Scroll naar boven