Dat past perfect!

Kledingkasten op maat

Een kledingkast op maat, is de ideale oplossing voor het optimaal opbergen van uw garderobe. Samen met u wordt gekeken naar de ideale indeling en de juiste stijl afwerking. De opties hierin zijn enorm uitgebreid, zodat uw kledingkast perfect past qua interieurstijl en garderobe.
Elke ruimte is anders, zo ook de inhoud van elke kledingkast. Een kleding kast op maat laten maken is daarom de perfecte oplossing om ruimte in en buiten de kast zo efficient mogelijk in te delen. Wij passen aan de hand van uw wensen en behoeften het kastontwerp geheel op maat aan, zodat u de perfecte kledingkast indeling heeft. Daarnaast stemmen we graag het materiaal en de details met u af, zodat ook de stijl perfect past.

Voordelen van een kledingkast op maat

Kledingkasten op maat laten maken in Amersfoort en omgeving?

Van een draaideurkast, schuifdeurkast tot inloopkast, laat u inspireren!

Het samenstellen van een nieuwe maatwerk kledingkast kan wat overweldigend zijn vanwege de ruime keuze. Van soorten indelingen als; hangdelen, schappen of laden tot speciale afwerking met; gespoten MDF, geverfd MDF, MDF gefineerd of HPL afwerking (high pressure laminaat).

Ter inspiratie hebben we hier een aantal voorbeelden toegevoegd. De details kunnen samen met u worden vormgegeven aan de hand van stalen en ons voorbeeld boek.

Afspraak maken voor een kledingkast

Wilt u de mogelijkheden voor uw maatwerk kledingkast bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en maatwerk offerte. Op een door u gekozen tijdstip komen wij graag op locatie langs voor een eerste oriëntatie en adviesgesprek. Bel dan naar 06 51 53 65 60 of vul online het afspraakformulier in.

Maatwerk kledingkasten ter inspiratie
Wat onze Klanten zeggen
Scroll naar boven