Even kennismaken

Over Van Drie

Na vele jaren ervaring, ontwikkel je echt een eigen visie, een eigen manier van werken. Een manier, waarbij meer ruimte is voor eigen creativiteit.

Wij vinden het erg leuk om met de klant het hele traject van ontwerp tot eindproduct te doorlopen. Dit start veelal met een goed gesprek, waarin wensen en behoeften duidelijk in kaart worden gebracht. In deze fase denken we zoveel mogelijk mee met de klant om echt alle opties en mogelijkheden samen te doorlopen om zo tot het beste resultaat te komen.

In onze adviserende rol staat de klant altijd centraal. Gezamenlijk de juiste weg vinden om tot een creatief ontwerp te komen, met de juiste vormgeving en praktisch gebruikgemak voorop.

Van Drie interieurbouw is een toegewijd bedrijf met een klein team van ervaren, creatieve vakmensen. Iedereen is dan ook sterk betrokken bij elk project dat onze werkplaats verlaat, van de werkvoorbereiding tot aan de montage.

Dus wil je een keer advies over een meubel, een kast of een droomkeuken? Of is er iets wat je graag wilt laten realiseren, waarvan je eigenlijk denkt dat het niet mogelijk is?
Neem gerust een keer contact met ons op. Wij zeggen altijd maar: We kunnen alles maken, niks is onmogelijk!

Pascal van Drie

352

Afgeronde projecten

120+

Tevreden klanten

16

Jaar ervaring

Wat onze Klanten zeggen
Scroll naar boven