Dat past perfect!

TV meubel op maat laten maken

Een TV meubel op maat dat precies voldoet aan uw wensen. Strak weggewerkt met een draai- of schuifdeur in het meubel of juist als ‘center-piece’ bovenop een tv meubel. Een TV kast op maat laten maken is dan de oplossing.
In veel huiskamers is de TV het centrale punt, een passend meubel is dan natuurlijk erg mooi. Het meubel is compleet in te richten naar uw wensen en passend in de stijl van het interieur. Zo kan media mooi worden opgeborgen, kunnen kabels netjes worden weggewerkt en kan de TV exact op de juiste kijkhoogte worden geplaatst. Ook is een TV meubel perfect te combineren met een boekenkast of haardvuur.

Voordelen van een TV meubel op maat

TV meubel op maat laten maken in Amersfoort en omgeving?

Van TV meubels tot TV kasten, laat je inspireren!

Het samenstellen van een nieuw maatwerk TV meubel kan wat overweldigend zijn vanwege de ruime keuze. Van traditioneel, landelijke TV kast tot een strak en modern TV meubel. Ter inspiratie hebben we hier een aantal voorbeelden toegevoegd. De volgende stijlen worden veelal als uitgangspunt gebruikt om tot een eigen ontwerp te komen. De details kunnen samen met u worden vormgegeven aan de hand van stalen en proefmonsters.

Afspraak maken voor een maatwerk TV meubel

Wilt u de mogelijkheden voor uw maatwerk TV meubel bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en maatwerk offerte. Op een door u gekozen tijdstip komen wij graag op locatie langs voor een eerste oriëntatie en adviesgesprek. Bel dan naar 06 51 53 65 60 of vul online het afspraakformulier in.
Maatwerk TV meubels ter inspiratie
Wat onze Klanten zeggen
Scroll naar boven